Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Геннадій Пліс вручив символічний прапор «свободи та різномаїття» учасникам мотопараду «Freedom is our religion»

06 травня 2017 року, 15:53

У столиці відбувся мотопарад «Freedom is our religion». У рамках заходу перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс передав прапор «свободи та різномаїття» учасникам мотопараду для того, щоб встановити його на мальовничому березі Дніпра, поруч із пам’ятником засновникам Києва.

«Друзі! Учасники та глядачі мотопараду «Freedom is our religion»! Київ вітає вас! Сьогодні тут, на головній площі нашої столиці, зібрались представники відомих і найкращих байкерських клубів України. Нас усіх об’єднала спільна мета: продемонструвати учасникам і гостям «Євробачення», що різномаїття та свобода – найвищі цінності українського народу. За допомогою наших друзів – козаків 21 століття на залізних конях – ми символічно встановимо цей прапор «свободи та різномаїття» на мальовничому березі Дніпра, поруч із пам’ятником засновникам Києва. Адже хто, як не ми, фанати швидкості та подорожей, зможе оцінити справжню свободу та різноманіття життя! На жаль, через травму руки я не можу особисто взяти участь у мотопараді. Але сподіваюсь наступного разу промчатись у вашій колонні! Також вважаю дуже символічним, що урочиста передача прапору відбувається саме тут – неподалік від місця подвигу Героїв Небесної Сотні, які довели всьому світу, що свобода для нас – це найвищий пріоритет», – наголосив Геннадій Пліс та побажав учасникам мотопараду драйвового настрою, потужної енергетики та незабутніх емоцій.

Він зазначив, що акція «Freedom is our religion» демонструє всім, що кожен із нас унікальний по-своєму, але ми можемо бути разом і ніхто нас не здатен роз’єднати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]