Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Сирці відкрили перший у столиці безкоштовний motoric-park

06 травня 2017 року, 16:22

Сьогодні, 6 травня, у Сирецькому парку, що в Шевченківському районі столиці, відкрили дитячий спортивний майданчик – motoric-park. Це перший такого типу комплекс у Києві, тим більше на території парку. Участь у відкритті комплексу взяв заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, який сприяв встановленню розвиваючого об’єкту.

Motoric-park – це ігровий розвиваючий комплекс із набором різних конструкцій для розвитку моторики, рухливості у дітей, молоді та всіх охочих. Комплекс розташований на відкритому просторі у природніх умовах.

«Майданчик встановлено спільними зусиллями міста, київських меценатів також небайдужих мешканців. Ми прагнемо, аби території парків та скверів були не лише зеленими зонами, але й мали певну інфраструктуру. Я маю на увазі дитячі та спортивні майданчики, окремі зони для творчих виступів тощо. Наприклад, нещодавно встановлений motoric-park допомагає розвивати моторику й спритність у дітей, є гарним щоденним тренажером не лише для малечі, а й молоді. Найголовніше те, що це безкоштовні речі», – сказав заступник голови КМДА.

Петро Пантелеєв зауважив, що у Сирецькому парку вже кілька років функціонує футбольне поле, де проводяться шкільні турніри. Зараз тут збудоване ще й поле для міні-футболу й тенісу, оснащене міцним штучним покриттям.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]