Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

29 травня відбудеться прес-брифінг, присвячений проекту громадського моніторингу паркувального простору столиці «Чесна парковка»

25 травня 2017 року, 17:18

29 травня об 11:00 відбудеться прес-брифінг, присвячений проекту громадського моніторингу паркувального простору столиці «Чесна парковка», який стартує у Києві.

У прес-брифінгу візьмуть участь експерти групи «Реанімаційного пакету реформ для Києва» громадської платформи РПР, ГО «Фундація «Відкрите суспільство», ГО «Разом проти корупції» і керівництво КП «Київтранспарксервіс».

Мета проекту – залучити громадськість до аналізу надходжень від оплати паркування, підвищити інтерес киян до проблем паркування та необхідності їх усунення. Планується визначити, скільки надходжень Київ може отримувати від роботи паркувального майданчика, обладнаного засобами безготівкового розрахунку та на якому паркувальник працює за гідну заробітну плату. На п’яти паркувальних майданчиках столиці впродовж трьох місяців працюватимуть підготовлені громадські монітори, що збиратимуть інформацію про роботу паркувальників і популяризуватимуть серед водіїв безготівкові способи оплати за послуги паркування.

Результати громадського моніторингу спрямують на забезпечення громади міста, керівництва міста та комунального підприємства об’єктивною інформацією для ухвалення рішень щодо реформування паркувального простору столиці.

Акредитація представників ЗМІ на місці. Контакти для журналістів: Олександр Кореньков, (066)-488-62-23, [email protected].

Місце проведення: вул. Хрещатик, 2, «Український кризовий медіа-центр».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]