Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через нову систему електронного запису вже майже 2500 дітей отримали запрошення в ДНЗ столиці – Ганна Старостенко

26 травня 2017 року, 16:20

За три роки міська влада разом із відповідальним бізнесом створила додатково 9 тисяч місць для дітей у дошкільній освіті. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час відкриття новозбудованого дитячого садочку № 370 у Дарницькому районі.

«Сьогодні місто системно працює над тим, щоб забезпечити маленьких киян дошкільними закладами освіти, і щоб запис у них був зручний і автоматизований. Наразі після введення нової системи електронної черги ми бачимо перші результати: сьогодні майже 2500 дітей отримали запрошення в садочки Києва. І їхня кількість буде збільшуватися, адже окрім вже існуючих закладів, ми паралельно запускаємо нові дошкільні заклади, як от сьогодні в Дарницькому районі ДНЗ № 370», – повідомила Ганна Старостенко.

За її словами, за три роки міська влада разом із відповідальним бізнесом створила додатково майже 9 тисяч місць для дітей дошкільного віку, скоротивши чергу в дитсадки більш ніж на третину. Цьогоріч місто планує перевершити свої минулорічні результати, відкривши ще 10 дошкільних закладів.

«Цього року лише в Дарницькому районі, де ми сьогодні знаходимося на відкритті садочка, планується відкрити 660 місць. Нам приємно, що нарешті кричуща ситуація, в якій ми опинилися на початку 2014 року, зрушила з місця та ми спостерігаємо таку позитивну тенденцію у створенні додаткових місць у ДНЗ Києва», – зазначила Ганна Старостенко.

Зазначимо, що за три роки збудовано 3 дошкільних навчальних заклади, відновлено роботу 7 дошкільних навчальних закладів, відновлено роботу 173 груп у працюючих ДНЗ, що дорівнює створенню 16 дитячих садочків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]