Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко влаштував у мерії дипломатичний прийом з нагоди Дня Києва

27 травня 2017 року, 13:47

Київський міський голова Віталій Кличко влаштував у мерії дипломатичний прийом з нагоди відзначення Дня Києва.

«Шановні глави церков, міністри, депутати, посли та представники дипломатичного корпусу. Я хочу привітати всіх вас зі святом найкращого міста – Днем Києва, яке ми традиційно відзначаємо в останні вихідні травня. Усі ми любимо наше місто – за унікальну природу та архітектуру старовинних церков, за могутній Дніпро з мальовничими краєвидами, і головне – за душу і атмосферу Києва. Але найбільше надбання нашого міста – це люди. Кияни неодноразово доводили, що у столиці живуть найбільш сміливі й волелюбні люди, які першими виходять на  боротьбу за справедливість, за незалежність і демократичний розвиток України», – звернувся Віталій Кличко до гостей прийому.

Мер столиці подякував представникам дипломатичного корпусу за підтримку України в її прагненні бути незалежною європейською країною.

За словами Віталія Кличка, ухвалення безвізового режиму з ЄС відкриває українцям кордони і перспективи для подорожей, навчання, обміну досвідом, бізнесу. «І я вдячний Європі за підтримку наших прагнень і за допомогу у зусиллях українців інтегруватися у велику європейську родину. Так, ми усвідомлюємо, що безвіз – не панацея, і він не покращить добробуту наших громадян. І тепер нам треба ще активніше працювати над утвердженням європейських стандартів тут, в Україні. І крок за кроком ми рухаємося вперед», – сказав міський голова.

Він також зазначив, що Київ гідно і на високому рівні провів «Євробачення-2017».

«Туристи побачили, що наше місто – сучасна європейська столиця з багатою історією і культурою. Тепер ми готуємося до проведення фіналу Ліги Чемпіонів у травні 2018 року. Таку спортивну подію Україна прийматиме вперше. І докладемо усіх зусиль, аби провести цю подію якнайкраще», – зауважив мер.

Віталій Кличко додав, що Київ крок за кроком стає справжньою європейською столицею. «Так, непросто, так, багато викликів і труднощів. Але спільно ми все здолаємо і зробимо Київ сучасним і комфортним містом, в якому мешкають задоволені життям люди», – висловив переконання Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]