Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Провідні комунальні компанії Києва приєднались до «Пакту заради молоді-2020»

29 травня 2017 року, 11:46

8 компаній, серед яких і провідні комунальні підприємства Києва, долучилися до підписання «Пакту заради молоді-2020». За словами заступника голови КМДА Ганни Старостенко, він сприятиме працевлаштуванню та стажуванню молоді Києва на столичних підприємствах, створенню платформи для комунікації між молодими людьми, представниками бізнесу та органами державної влади.

Ініціаторами підписання виступили Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», Міністерство молоді та спорту, організатором – Київська міська державна адміністрація.

На церемонії підписання у КМДА компанії привітали заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема та заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

«Ця тема дуже актуальна в сучасному суспільстві, оскільки попит на молоді робочі кадри, які ще не мають досвіду роботи та практичних навичок, – невеликий навіть у розвинених європейських країнах. Однак саме молоді люди з нестандартним мисленням та свіжими підходами до виконання завдань можуть дати новий поштовх для розвитку наших київських компаній. Саме тому столична влада підтримала ініціативу щодо підписання «Пакту заради молоді-2020», – повідомила Ганна Старостенко.

Від столиці «Пакт заради молоді-2020» підписали провідні комунальні підприємства: «Київський міський Будинок природи», «Київводфонд», «Київкомунсервіс», «Інформатика», «Київреклама», «Київський метрополітен», комунальна організація «Київмедспецтранс». Цьогоріч вони надаватимуть молоді першу роботу та можливість стажування.

«Український Пакт заради молоді-2020» – це продовження загальноєвропейської ініціативи. За рік роботи Пакту до ініціативи вже приєдналася 51 компанія з шести міст України. Підписуючи цей документ, топ-менеджери компаній зобов’язалися сприяти створенню мінімум 300 партнерств між бізнесом і освітнім сектором, а також забезпечити 10 000 місць для стажування та першої роботи молоді до 2020 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]