Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київенерго» продовжує гідравлічні випробування в Печерському, Солом’янському, Голосіївському, Шевченківському та Дарницькому районах

29 травня 2017 року, 15:04

У столиці тривають гідравлічні випробування тепломереж, що знаходяться у зоні відповідальності «Київенерго». Так, із 26 травня гаряче водопостачання на час проведення випробувань припинене для частини споживачів Печерського, Солом’янського, Голосіївського, Шевченківського та Дарницького районів столиці. Про це повідомили в ПАТ «Київенерго».

Зокрема, гаряче водопостачання тимчасово припинено для 1748 житлових будинків, 50 лікувальних закладів, 70 дитячих садків, 61 шкіл і 990 відомств у цих районах.

«Київенерго» звертається до киян із проханням бути уважними та дотримуватись заходів безпеки: при виникненні провалин ґрунту чи асфальту або появи води чи пари на поверхні за жодних обставин не наближатися до них та повідомити про пошкодження контакт-центр «Київенерго» за номером 15-88 (з мобільного – 202-15-88).

Компанія також просить водіїв не паркувати автівки над люками теплових камер, що підвищує ймовірність пошкодження транспорту та унеможливлює оперативне відключення пошкоджених ділянок.

Дізнатися терміни проведення гідравлічних випробувань на кожній вулиці міста можна за допомогою спеціального сервісу на сайті для клієнтів «Київенерго». Для цього потрібно обрати район і вулицю, після чого на екрані з’явиться інформація про термін тимчасової відсутності гарячої води.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]