Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завершується подача заявок на участь у Всеукраїнському конкурсі на кращий концептуальний проект благоустрою парку в Биківні

29 травня 2017 року, 16:22

Департамент містобудування та архітектури нагадує, що завершується подача заявок на участь у конкурсі архітекторів, ландшафтних архітекторів і студентів профільних ВУЗів у Всеукраїнському архітектурному закритому конкурсі на кращий концептуальний проект благоустрою парку «Героїв України» в Деснянському районі. Парк планується розмістити на території села Биківня.

Заявки на участь у конкурсі приймають до 18:00 30 травня 2017 року на e-mail: [email protected].

Подача проектів – до 18:00 5 липня 2017 року.

Оголошення переможців і презентація проектів відбудеться 9 липня під час проведення архітектурного фестивалю ProstoNeba (м. Київ, ВДНГ).

Конкурс проводиться за підтримки Київської міської державної адміністрації і Департаменту містобудування та архітектури спільно з КП «Київський центр розвитку міського середовища» та Асоціацією ландшафтних архітекторів України.

Детальніше – на офіційному сайті конкурсу та на офіційній сторінці КП «Київський центр розвитку міського середовища» в соціальній мережі Фейсбук.

 

Довідково.

За деякими історичними джерелами, село Биківня існувало ще за часів Київської Русі. Воно розміщувалося на транспортному шляху Київ-Чернігів. Однак через заболоченість переїзд для купців із товаром був важким. Тому місцеві жителі запрягали волів у вози, котрі перевозили через болота товари купців. Через цей промисел і з’явилась назва місцевості – Биківня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]