Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Лігу Чемпіонів Київ очікує утричі більше гостей, ніж на «Євробачення» – Геннадій Пліс

29 травня 2017 року, 16:45

На «Євробачення-2017» Київ відвідало близько 20 тисяч осіб, як і очікувалося. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. За його словами, найцінніше, що отримало місто, – гарний імідж як організатора та гостинного господаря. Лігу Чемпіонів, прогнозує перший заступник голови КМДА, відвідає щонайменше 60 тисяч гостей, а це втричі більше іноземців, ніж прибуло на «Євробачення-2017».

«За наявною інформацією, до нас приїхало 20 тисяч туристів, на які ми розраховували. Скільки вони витратили – сказати важко. Однак Київ отримали те, що неможливо придбати за гроші, – це наш позитивний імідж. Усі зустрічі, які ми проводимо з міжнародними партнерами, підтверджують високий рівень проведення «Євробачення» та свідчать про те, що навіть сьогодні, за наявних фінансових умов, Київ здатний проводити на належному рівні європейські заходи», – підкреслив Геннадій Пліс.

Щодо проведення Ліги Чемпіонів, то жодних окремих витрат, пов’язаних із заходом, не буде. Можлива лише окрема концентрація уваги на локаціях і дорогах, які є найбільш пріоритетними.

«Ми маємо все гарно організовувати. Адже більшість із зробленого залишається у місті. Це те, що кияни зможуть використовувати», – наголосив перший заступник голови КМДА.

Він поінформував про найбільш значимі результати благоустрою міста, що залишились після проведення «Євробачення».

Ремонт станції метро «Лівобережна», дороги під’їздів до МВЦ (Броварський проспект, вул. Шептицька, вул. Раїси Окіпної), будинок «Нафтогазу України», вулиця Микільсько-Слобідська, що була відремонтована силами «Київміськбуду». Окрему увагу приділено набережній, яка тепер виглядає зовсім інакше, з працюючим річним трамвайчиком. Щовечора мешканців та гостей міста збирають біля себе фонтани на Майдані та на Русанівському каналі.

Окрім того, додав Геннадій Пліс, до функціонуючих 4000 камер додано ще 400. Зараз, зауважив перший заступник голови міськдержадміністрації, усі найбільш людні місця знаходились під контролем відеонагляду.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]