Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві вручили стипендії 75-м обдарованим дітям мистецьких шкіл

01 червня 2017 року, 18:06

 

Сьогодні в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулося урочисте вручення творчих стипендій 75-м вихованцям дитячих шкіл естетичного виховання столиці. Місто підтримує і вболіває за кожне досягнення юних киян і надалі створюватиме найкращі умови для їх духовного та творчого розвитку. Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час привітального слова.

«У Міжнародний день захисту дітей  стало доброю традицією вручати іменні стипендії Київського міського голови учням дитячих шкіл естетичного виховання – лауреатам міжнародних та всеукраїнських конкурсів. Ми дуже вдячні нашим юним киянам за те, що вони у нас такі талановиті. Щороку вони нас змушують до сліз пишатися ними, а також із радістю дивитися в майбутнє нашого міста. Безумовно, за такими результатами стоїть самовіддана батьківська любов та подвижницька праця викладачів, яким я висловлюю вдячність і пошану», –повідомила заступник голови КМДА.

Зокрема, за словами Ганни Старостенко, обрані комісією стипендіати гідно представили Україну та Київ на авторитетних всеукраїнських і міжнародних конкурсах в Австрії, Італії, Німеччині, Польщі, США та інших країнах, і завдяки таланту й наполегливій праці досягли значних творчих успіхів.    

«20 років тому місто нагороджувало 45 стипендіатів, цьогоріч їхня кількість зросла до 75, а сума стипендії збільшилася до тисячі гривень. Зрозуміло, щоб виховати зі шкільної лави кваліфікованого спеціаліста потрібно створити для нього найкращі умови. Тому ми зі свого боку зробимо все можливе, щоб наступного року сума стипендій збільшилася вдвічі, та діти мали найкращі умови для розвитку за новітніми європейськими методиками», – зауважила Ганна Старостенко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]