Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці з’являться амбулаторії лікарів загальної практики/сімейної медицини на вул. Райдужній і б-рі Л. Бикова

06 червня 2017 року, 17:24

У Дніпровському та Деснянському районах реконструюють нежитлові приміщення під амбулаторії лікарів загальної практики/сімейної медицини. Зокрема, на вул. Райдужній, 23-А з’явиться амбулаторія лікарів загальної практики/сімейної медицини, а на першому поверсі будівлі на б-рі Леоніда Бикова, 7-А – амбулаторія лікарів сімейної медицини. Відповідні розпорядження КМДА № 662 та № 663 підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Реконструкція нежитлового приміщення на вул. Райдужній, 23-А під розміщення амбулаторії лікарів сімейної медицини забезпечить надання медичної допомоги близько 15 тисячам мешканців Дніпровського району, із яких 3 тисячі – діти. Планова потужність новоствореного лікувального закладу становитиме 80 відвідувань у зміну.

Створення на першому поверсі будівлі на бульварі Леоніда Бикова, 7-А амбулаторії лікарів сімейної медицини дозволить відкрити додаткову амбулаторію сімейних лікарів у Деснянському районі для забезпечення медичного обслуговування понад 17 тисяч осіб, потужністю 54 відвідування у зміну.

Замовником виконання зазначених робіт визначено Дніпровську та Деснянську РДА, які мають розробити та затвердити проектну документацію, визначити генеральну проектну і підрядну будівельну організації для виконання робіт.

Фінансування зазначених заходів здійснюватиметься в межах показників, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2017 рік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]