Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав спортсменів-учасників Чемпіонату Європи зі стрибків у воду

13 червня 2017 року, 14:41

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся у столичній мерії та привітав спортсменів і тренерів, які приїхали до Києва на Чемпіонат Європи зі стрибків у воду. Віталій Кличко зазначив, що столиця докладає усіх зусиль, аби в місті відбувалося якомога більше спортивних заходів міжнародного рівня.

«Київ отримав почесне право приймати Чемпіонат Європи зі стрибків у воду 2017-го року. І я надзвичайно радий сьогодні вітати кожного з вас у нашому місті. Протягом тижня вболівальники будуть спостерігати за цими видовищними змаганнями, у яких візьмуть участь понад 140 кращих спортсменів із усієї Європи», – наголосив Віталій Кличко, спілкуючись із гостями.

Мер Києва також звернувся до учасників змагань і побажав їм видовищних перемог.

«Для кожного із вас бути учасником змагань такого високого рівня – це вже значний успіх у спортивній кар’єрі. Я впевнений, що Чемпіонат Європи зі стрибків у воду 2017 року стане великою спортивною подією і подарує її учасникам незабутні хвилини чесної спортивної боротьби. Дасть можливість проявити себе, відкриє нові зіркові імена та стане новою сторінкою у спортивній історії Києва», – підкреслив Віталій Кличко.

Він додав, що місто докладає усіх зусиль, аби Київ проводив все більше змагань європейського і світового рівня.

«У квітні ми успішно провели чемпіонат світу з хокею, а наступного року Київ вперше прийматиме футбольну подію – фінал Ліги Чемпіонів. Це все сьогодні демонструє високий спортивний статус нашого міста, – зазначив Віталій Кличко. – Впевнений, чим більше міжнародних спортивних, культурних і мистецьких подій відбуватиметься в нашій столиці, тим більше знатимуть про Україну і про Київ. А також про те, що ми можемо гідно проводити заходи подібного рівня», – підсумував Віталій Кличко.

Чемпіонат Європи зі стрибків у воду проходить із 12 до 18 червня 2017 року в Києві.

У змаганнях беруть участь 12 спортсменів із України та 126 спортсменів із 22 країн Європи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]