Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто виділило 30 млн грн на спеціальне обстеження 63-х мостових споруд

20 червня 2017 року, 16:27

Балансоутримувачу мостових споруд – КП «Київавтошляхміст» – виділено цільові кошти у сумі 30 млн грн на спеціальне обстеження 63-х споруд. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. За його даними, наразі проводиться процедура визначення виконавців спеціального обстеження.

«Орієнтовна дата надання всіх технічних звітів за результатами обстеження – листопад поточного року», – зазначив перший заступник голови КМДА.

Він зауважив, що після проведення експертного обстеження влада матиме повне уявлення про стан столичних мостів і зможе вживати необхідних заходів для їхнього покращення.

«Багато років поспіль мости лише експлуатувалися, і сьогодні ми бачимо наслідки того, як містом курсували великі вантажівки, дороги суттєво зношені не лише через те, що вони тривалий час взагалі не ремонтувалися, але й через неналежну експлуатацію. Нагадаю, що минулоріч ми відремонтували рекордні 200 кілометрів доріг», – зауважив Геннадій Пліс.

Він зазначив, що, звісно, зношеність покриття дуже висока.

«Але Київ утримує лідерство з відновлення покриття у цілому в країні, та ми будемо підтримувати цей показник і надалі», – наголосив перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]