Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Представники районних служб, очільники ОСББ та ЖБК пройшли тренінг із комунікації та енергозбереження

22 червня 2017 року, 15:30

40 фахівців із питань житлово-комунального господарства районів столиці, представники ОСББ/ЖБК та комунальних підприємств галузі взяли участь у тренінгу під назвою: «Майстер комунікації. Енергозбереження та самоорганізація населення: інструменти комунікації з людьми». Про це повідомив начальник відділу енергозбереження управління з питань енергозбереження ГЕК та у сфері питної води Департаменту ЖКІ КМДА Денис Цвібель.

«Тренінг проводився у рамках партнерської співпраці між містами-побратимами Києвом та Мюнхеном, що дає змогу здійснювати навчання з актуальних питань управління будинком», – розповів Денис Цвібель.

На думку начальника управління розвитку ЖКГ Департаменту житлово-комунальної інфраструктури м. Києва Віри Радченко, необхідно вміти правильно комунікувати з людьми, чітко ставити запитання та надавати відповіді, вирішувати складні ситуації у спілкуванні та залагоджувати конфлікти.

«Це те, від чого залежить успіх нашої роботи. Взаємна повага та емоційна стійкість допомагають досягати компромісу», – зауважила Віра Радченко.

Вона подякувала тренерам, зокрема, бізнес-тренеру Ірині Міхальовій і тренеру з ефективного спілкування та соціальних комунікацій Тетяні Гончаренко за дієві поради та проведення інтерактивну.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]