Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Держслужбовців привітали з професійним святом

23 червня 2017 року, 15:59

Перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс привітав державних службовців із професійним святом та вручив нагороди і відзнаки кращим з них.

«Державна служба здається легкою тим, хто дивиться на неї з боку. Вона дивує тих, хто з нею стикається на практиці. Але для нас із вами – це ціле життя. Держслужба – провідник ідей державності», – наголосив Геннадій Пліс.

Він зауважив, що держслужба має бути правовою, чітко організованою, соціально орієнтованою, ефективною, та що від якості державної служби значною мірою залежить майбутнє країни.

«Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах лежить нелегка ноша відповідальності і за сьогодення, і за майбутнє не лише столиці, а й України в цілому. Саме від професіоналізму та чесності кожного з вас, від ставлення до людей, практичного досвіду, вміння швидко та якісно приймати управлінські рішення залежить рівень довіри до влади у цілому. Саме тому я можу стверджувати, що кожен із вас тримає в руках інструмент розвитку столиці», – підкреслив Геннадій Пліс.

Кращі представники професії отримали нагороди та відзнаки від міської влади.

«Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо гарантувати мешканцям столиці комфортні умови життя, зміцнимо міжнародний авторитет як столиці, так і України», – підсумував Геннадій Пліс, вітаючи переможців конкурсу «Кращий держслужбовець».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]