Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Геннадій Пліс привітав митників із професійним святом

23 червня 2017 року, 18:15

 

Співпраця митників із міською владою допомагає розвиватися не лише обом структурам, але й місту у цілому. Таку думку, вітаючи представників Державної митної служби з професійним святом, висловив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Він вважає, що комунікація, яку вдалося налагодити сьогодні, є найбільш дієвою та ефективною.

«І ми, і ви працюємо на благо країни та народу. Разом ми робимо те, чого не вдавалося зробити раніше: ви ефективніше наповнюєте казну та працюєте з бізнесом, ми – раціональніше реалізовуємо кошти на корисні для міста програми. Як результат маємо розвиток – загальний, вражаючий. І хоч нам ще є куди рости і до чого прагнути, ми знаємо, що вже багато досягли і віримо, що досягнемо ще більше», – сказав Геннадій Пліс.

В. о. начальника Київської міської митниці Сергій Тупальський зауважив, що за останній рік було пройдено великий шлях у сфері боротьби з корупцією.

«І ми продовжимо боротися з цим явищем! Щоб вернути повагу українського народу до митниці. Тому що саме подолання цього ганебного явища дозволить нам продовжувати нарощування показників тими темпами, яких ми всі разом змогли досягти менш ніж за рік», – підкреслив він.

Керівник митниці наголосив, що завдяки зусиллям колективу об’єм вантажів за кількістю митних декларацій у поточному році збільшився майже на чверть. За ваговими показниками – на 20%. Майже на 40% зросла кількість суб’єктів господарювання, які здійснюють на Київській міській митниці зовнішньоторговельні операції. І одночасно перевищення часових нормативів митного оформлення товарів встановлено лише у 8% випадків.

«Станом на 31 травня до Київської міської митниці ДФС надійшло лише 3 скарги, жодна з яких не підтвердилась. А це, погодьтеся, результат», – підсумував Сергій Тупальський.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]