Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Повністю оновлений парк «Володимирська гірка» ми відкриємо у травні наступного року»

23 червня 2017 року, 18:41

Повністю оновлений і реконструйований парк «Володимирська гірка» відкриється у травні наступного року, а роботи першої черги оновлення зеленої зони завершать до вересня цього року. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час виїзної наради щодо реконструкції парку «Володимирська гірка».

«На Володимирській гірці здійснили часткову реконструкцію, але загалом нам потрібно зробити ще чимало, аби ця територія стала зручним та комфортним місцем відпочинку. Ми вже починаємо облаштування парку «Володимирська гірка», і першу чергу робіт плануємо завершити до вересня цього року. Повністю ж реконструйований парк «Володимирська гірка» ми відкриємо у травні наступного року», – зазначив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що реконструкція здійснюватиметься в єдиному історичному стилі з проектами реконструкції Пейзажної алеї, Алеї художників та території біля Андріївського узвозу.

За проектом реконструкції парку «Володимирська гірка» на верхньому плато парку передбачено виконання робіт із заміни покриття доріжок, прокладання нової мережі дощової каналізації, поливального водопроводу, заміни опор зовнішнього освітлення та влаштування декоративного підсвічування території. Також передбачені реставрація альтанки, заміна огороджувальних конструкцій від фунікулеру до вул. Трьохсвятительської та ремонт підпірної стіни. Окрім того, відбудуться роботи з озеленення та благоустрою парку.

На нижньому плато також планують  виконання робіт із влаштування підпірних стін, спорудження двох нових альтанок та реставрації існуючої альтанки, ремонт сходів від фунікулеру до Володимирського узвозу, завершення мощення доріжок, влаштування декоративного підсвічування території, спорудження пішохідного мосту через фунікулер і ремонт огорожі.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]