Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відбудуться земельні торги з продажу ділянки на перетині вулиць Вишняківської і Ревуцького

(подію завершено)

27
липня четвер
час проведення 11:00

27 липня об 11:00 відбудуться земельні торги з продажу ділянки комунальної власності територіальної громади міста Києва за прозорою відкритою процедурою. Про це повідомили у Департаменті земельних ресурсів КМДА.

На торги виставлено земельну ділянку на перетині вулиць Вишняківської і Ревуцького (11-й мікрорайон житлового масиву Осокорки) у Дарницькому районі, площа якої – 0,9344 га. Цільове призначення – для будівництва, експлуатації, обслуговування комплексу надання послуг об’єктам транспорту з багатоповерховим паркінгом.

Більш детальну інформацію про земельну ділянку можна дізнатися за посиланням

Акредитація ЗМІ та прийом заяв представників громадських об’єднань для можливості бути присутнім на торгах здійснюється Виконавцем земельних торгів (товарна біржа «Перша Універсальна Біржа «Україна») за тел.: 099-269-16-31 і закінчується за 3 робочі дні до початку торгів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]