Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Привітання Київського міського голови Віталія Кличка з Днем молоді

25 червня 2017 року, 10:21

Дорогі наші хлопці і дівчата, молодь Києва!

 

Столиця України – місто молодих та рішучих. Київ – місто можливостей. І я радий вітати сьогодні всіх молодих киян – активних, небайдужих і цілеспрямованих.

Вдячний кожному з вас, хто бере активну участь у житті нашого міста і нашої країни, хто не бідкається, а ставить перед собою мету і наполегливо йде до її реалізації.

Я пишаюся вашими науковими, творчими і спортивними досягненнями. Ви – майбутнє нашої країни, і від успіху кожного з вас залежить успіх міста і держави.

Мене часто запитують, до якого віку людину можна вважати молоддю? Я завжди відповідаю: немає обмежень, адже важливо відчувати себе молодим, бути енергійним, не розчаровуватися, а діяти.

Я бажаю вам мирного неба, віри в себе, рішучості і втілення всіх ваших життєвих прагнень! Упевнений, ви, нове молоде покоління, зробите нашу країну по-справжньому європейською, демократичною та сучасною.

 

Зі святом! З Днем молоді!

 

 

Мер Києва                                                          Віталій Кличко

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]