Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ганна Старостенко: «Цьогоріч майже 6 тисяч дітей відвідало пришкільні табори, ще 13 тисяч – мовні»

27 червня 2017 року, 9:15

Протягом червня майже 6 тисяч столичних школярів відпочили в денних пришкільних таборах Києва. Разом із пришкільними таборами для дітей працювало 164 мовних, у яких поглиблювали свої знання з іноземних мов понад 13 тисяч учнів. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації з гуманітарних питань Ганна Старостенко.

«У Києві добігла кінця пришкільна відпочинкова зміна дітей у 75 дитячих таборах із денним перебуванням на базі навчальних закладів столиці. Цьогоріч у пришкільних таборах діти провели час у належному догляді та з користю. Протягом усього періоду було забезпечено відповідний віковим особливостям режим харчування, повноцінний сон, цікаві прогулянки на свіжому повітрі, екскурсії, культпоходи тощо. Окрім цього, у мовних таборах значно розширився перелік іноземних мов – поряд із вже традиційною англійською та німецькою, діти вивчали французьку, польську, іспанську, грецьку мови та іврит», – повідомила заступник голови КМДА.

За її словами, цікавий змістовний відпочинок у пришкільних відпочинкових змінах із 30 травня до 23 червня отримало понад 5800 дітей, із яких 500 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, відпочивали на безоплатній основі.

Окрім того, Київський Палац дітей та юнацтва гостинно приймав своїх вихованців у літніх оздоровчих і профільних дитячих центрах «ProfiCamp» та «Канікули онлайн», пропонуючи цікаві інтелектуально-розважальні, спортивно-оздоровчі та творчо-мистецькі заходи, додала Ганна Старостенко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]