Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з керівництвом японської компанії Itochu

27 червня 2017 року, 16:16

Київський міський голова Віталій Кличко зустрівся з делегацією японської Itochu на чолі з президентом машинобудівної компанії Казутака Йошіда та подякував за участь компанії в модернізації вагонів столичного метрополітену.

Віталій Кличко подякував представникам Itochu за участь у модернізації 135 вагонів київського метрополітену за рахунок «кіотських коштів» та наголосив, що столична влада зацікавлена в подальшому співробітництві у розвитку транспортної інфраструктури.

У свою чергу, Казутака Йошіда зазначив, що проект з модернізації вагонів був дуже важливим для компанії. Itochu, за його словами, буде рада і надалі розвивати співробітництво зі столицею України та пропонувати свої рішення у різних сферах міського господарства.

«Ми будемо раді продовжити нашу співпрацю. У нас великі плани і ми не хочемо втрачати динаміку. Є великі очікування з боку людей та наших друзів і партнерів. І робота з однією з найкращих світових компаній – великий успіх Києва», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]