Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив премії 100 юнакам та дівчатам за наукові, творчі та громадські досягнення

27 червня 2017 року, 16:32

Мер Києва Віталій Кличко вручив премії 100 юнакам та дівчатам за досягнення у розбудові столиці.

Міський голова нагадав, що премія була заснована минулого року і присуджується за наукові досягнення; творчі досягнення та внесок у розвиток молодіжного руху. Розмір кожної премії – 3 тисяч гривень. Мер Києва зауважив, що, звичайно, розмір премії не такий великий, але, висловив впевненість, що головною мотивацією для кожного лауреата були не гроші, а прагнення змінити наше місто, нашу країну.

«Я переконаний, що мотивація – бажання поділитися своїм баченням, якими мають бути Київ і Україна. Я вдячний кожному, хто бере активну участь у житті нашого міста і нашої країни, хто не скаржиться, а ставить перед собою мету і наполегливо йде до її реалізації. Ви вдосконалюєтеся самі і цим мотивуєте оточуючих теж змінюватися», – наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва висловив впевненість, що в колонній залі КМДА зібралися молоді люди, які в майбутньому стануть лідерами в різних сферах суспільства та приноситимуть користь Україні.

«Я завжди кажу, що дуже важливо вірити в себе, наполегливо працювати і тоді будь-яка мрія обов'язково втілиться в життя», – сказав Віталій Кличко.

Він навів приклад зі свого життя і розповів, як багато років тому, в юності, при перегляді боксерського поєдинку, де чемпіонський пояс здобув Майк Тайсон, запевнив своїх друзів, що згодом цей самий пояс виграє і він. За словами мера Києва, тоді друзі з нього жартували і не вірили. Однак, через деякий час, Віталій Кличко під час бою таки здобув цей пояс.

«Я бажаю вам віри в свою мрію, рішучості і втілення всіх ваших прагнень! Я впевнений, що ви, нове молоде покоління, зробите нашу країну по-справжньому європейською, демократичною і сучасною», – додав Віталій Кличко.

Премію отримали за наукові досягнення – 55 осіб, творчі досягнення – 24 особи; внесок у розвиток молодіжного руху – 21 особа.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]