Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми відкриватимемо центри соціальних служб у кожному районі столиці»

30 червня 2017 року, 20:14

Міська влада відкриватиме центри соціальних служб у всіх районах столиці, щоб кияни могли зручно, в одному місці отримати необхідні соціальні послуги. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ», коментуючи відкриття центру соціальних служб у Святошинському районі столиці.

«Можу сказати, що питання надання соціальних послуг дуже важливе не тільки для Києва, а й для усіх український міст. Декілька місяців тому презентували центр соціальних служб у Вінниці, згодом – у Харкові. Це стало викликом для нас зробити ще кращий заклад, - відзначив Кличко. - І можу сказати, що центр, який ми відкрили, справді найкращий не тільки в Києві, а і в Україні. Це не лише моя думка, це відзначив і міністр соціальної політики», - наголосив мер.

За словами Київського міського голови, в одній будівлі розташовані представництва усіх соціальних служб, зокрема управління праці та соціального захисту, пенсійного фонду, центру зайнятості. Загалом у закладі працюють близько 200 спеціалістів.

«Це зручно, адже киянам не треба витрачати час і їздити в різні кінці міста. У новому центрі майже 100 різних послуг - і оформлення субсидій, соціальних виплат, пенсії, і нарахування допомоги по безробіттю, надання інформаційних послуг», - зазначив Віталій Кличко.

Мер столиці наголосив, що спілкувався з багатьма людьми, і їхні відгуки – виключно позитивні.

«За день звертається близько тисячі людей. Цей центр обслуговує Святошинський район, в якому мешкає понад 300 тисяч киян. Це - приблизно населення Вінниці. Але в Києві 10 районів. І наше завдання – зробити так, щоб у кожному районі працював центр соціальних служб, де кияни можуть вирішити усі питання соціального захисту в одному приміщенні», - підкреслив міський голова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]