Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці створено Київський міський центр допомоги учасникам АТО

06 липня 2017 року, 17:45

Депутати Київради сьогодні створили комунальну бюджетну установу «Київський міський центр допомоги учасникам антитерористичної операції». Таке рішення ухвалено з огляду на Указ Президента України «Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції».

За словами Київського міського голови Віталія Кличка, нова структура діятиме за принципом єдиного вікна і від імені міста допомагатиме демобілізованим учасникам АТО у розв’язанні їхніх проблем.

Як ідеться в затвердженому положенні Центру, основна мета його діяльності – надання інформаційно-консультаційних послуг киянам – учасникам антитерористичної операції, членам їхніх сімей і членам сімей загиблих (померлих) киян, які брали участь у проведенні антитерористичної операції, взаємодія з органами державної влади та органами місцевого самоврядування щодо надання допомоги учасникам АТО, взаємодія із громадськими організаціями учасників АТО, волонтерами.

За новоствореною бюджетною установою на праві оперативного управління закріплено необхідне для здійснення її діяльності майно. А Департаменту фінансів КМДА доручено передбачати в міському бюджеті кошти на утримання центру.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]