Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Газопостачання на ТЕЦ-6 відновлене, і ті райони Києва, що досі залишалися без гарячої води, отримали послугу»

07 липня 2017 року, 20:44

Після погашення частини боргу «Київенерго» перед «Укртрансгазом», газопостачання на ТЕЦ-6 відновлене, і ті райони столиці, що досі залишалися без гарячої води, отримали послугу. Про це в інтерв’ю телеканалу «Київ» заявив мер столиці Віталій Кличко.

«Ще раз хочу звернути увагу киян, що міська влада не має стосунку до припинення газопостачання на ТЕЦ-6, в результаті якого значна кількість мешканців столиці залишилася без гарячої води. Все це відбулося через фінансові відносини між постачальником газу та компанією «Київенерго», заручниками яких стали кияни», - наголосив мер столиці.

Він підкреслив, що після непростих переговорів за участі міста, газопостачання на ТЕЦ-6 вдалося відновити з 24 червня.

«І ті райони, що досі залишалися без гарячої води, - а це Троєщина, частина Оболонського і Подільського районів - отримали послугу. Відновлення роботи ТЕЦ стало можливим після досягненню домовленостей між дочірнім підприємством «Нафтогазу» «Укртрансгазом» та «Київенерго», яке погасило частину свого боргу», - зазначив Віталій Кличко.

Він також додав, що у частині Печерського, Дніпровського та Голосіївського районів, де зараз відсутнє гаряче водопостачання, до 18 липня «Київенерго» проводить гідравлічні випробування тепломереж. І після їх завершення подача гарячої води буде відновлена.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]