Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Русанівському каналі запрацювали 12 світло-музичних фонтанів

08 липня 2017 року, 12:29

 

В акваторії Русанівського каналу відновлена робота фонтанного комплексу. Він включає у себе 12 світло-музичних фонтанів. Вони працюватимуть щодня крім понеділка, а світло-музичне шоу чекає на мешканців у п’ятницю та суботу з 21:30 до 23:00.

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, який традиційно відвідав запуск фонтанів у роботу, міській владі вдалося відновити роботу усіх найбільших фонтанів столиці.

«Нагадаю, що першу чергу Русанівських фонтанів мер Києва Віталій Кличко відкрив ще в травні минулого року, пообіцявши повне відновлення роботи комплексу.  Тому ще минулого року був розроблений проект усіх черг будівництва. Фонтани працюють синхронно, висота струменя сягає 30 метрів, вони мають вечірнє підсвічування та музичний супровід», – зазначив Петро Пантелеєв.

Загальна сума на їх будівництво складає близько 13 млн грн.

«За два роки у Києві відновлена робота усіх знакових фонтанних комплексів: «Великого» та «Малих» фонтанів (парна сторона вул. Хрещатик), фонтанів «Водяна куля», «Засновники Києва» (непарна сторона вул. Хрещатик), водограю «Хрещатик» на вул. Хрещатик, 25, двох каскадних фонтанів на Майдані незалежності та на вул. Великій Васильківській, 119, а також унікального комплексу в акваторії Русанівського каналу. Ми запрошуємо киян і гостей міста відвідати фонтани, що дійсно стали окрасою міста», – сказав заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]