Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві створюють базу для підготовки пілотів MotoGP

13 липня 2017 року, 9:29

Столичний велотрек і мототрек через кілька років можуть стати базою для школи майбутніх пілотів MotoGP. Про це в коментарі журналістам повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Він вважає, що відновлення велосипедного та автомобільного спорту, яке спостерігається сьогодні, через кілька років принесе свої результати.

«Я бачу, що молодь все частіше використовує велосипеди для пересування. І це мене дуже тішить, адже велосипед – це здорово. Але для мене ще краще – перебувати за кермом мотоцикла. Я люблю це відчуття, знаю, які неймовірні емоції дарує швидкість, що відчуваєш, коли драйвуєш. І ті, хто лише зараз познайомився з цим спортом і встиг у нього закохатися, мають чудову можливість виростити своє захоплення у серйозний здобуток. У нас чудові тренери і надзвичайно багато пілотів – Костя Денисов, Костя і Євген Писарєви, Анатолій Єфімов, силу, швидкість та міць яких важко навіть уявити. Їхній приклад надихає, і не лише таких як я. Вони – приклад для молоді. Це люди, які надзвичайно скромні у своїй славі, хоча досягли її неймовірною працею та волею», – підкреслив Геннадій Пліс.

Він нагадав, що під час MotoOpenFest, який відбудеться цими вихідними, усі охочі зможуть спробувати себе у мотоспорті. На заході будуть присутні тренери та спортсмени, а деякі заїзди спеціально розраховані на аматорський рівень підготовки.

«Я впевнений, що кожен гість заходу зможе знайти цікаве для себе. Знаю, що буде багато запаморочливої швидкості, перемог та емоцій. Це буде справжнє свято для всіх, хто вільний душею і готовий бути щасливим серед таких же щасливих», – підсумував перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]