Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Наше завдання – до кінця року рішенням Київради ухвалити концепцію нової редакції Статуту територіальної громади столиці»

13 липня 2017 року, 11:50

До кінця року Київрада має ухвалити концепцію нової редакції Статуту територіальної громади столиці. Про це під час засідання комітету з підготовки проекту Концепції Статуту територіальної громади міста Києва заявив мер столиці Віталій Кличко.

«Концепція нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва має дати відповіді на ключові питання: яким нашому місту бути, в якому напрямі Київ має розвиватися, чи бути районним радам у столиці та інші. І на ці питання ми маємо знайти відповіді у дискусії із громадою. Наше завдання – до кінця року ухвалити концепцію рішенням Київради», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що останнє засідання робочої групи щодо напрацювання концепції відбулося 30 березня.

«Разом із тим, я вимушений був продовжити строки розгляду концепції у зв’язку зі зверненнями громадськості, яка просила дати час обговорити цей документ. Керівники робочих груп узагальнили пропозиції, яких надійшло чимало, і ми сьогодні маємо ухвалити відповідні рішення, щоб рухатися далі», – зазначив Віталій Кличко перед голосуванням членів комітету.

Після обговорення проекту під головуванням мера, члени комітету більшістю голосів підтримали рішення про погодження проекту концепції та вирішили направити його на розгляд постійних комісій Київради з подальшим винесенням на розгляд у сесійну залу.

Також члени комітету зобов’язалися долучитися до обговорення проекту концепції на засіданнях комісій Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]