Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

21 квітня притулок для тварин «SOS» відзначатиме 20-річчя від дня заснування

13 квітня 2017 року, 15:40

21 квітня в КМДА відбудеться урочистий захід із нагоди святкування двадцятиріччя від дня заснування притулку Товариства захисту тварин «SOS». Організатори покажуть невеликий документальний фільм про історію притулку та представлять 16 планшетів із фотографіями західних політиків, які допомагали створенню притулку. Плануються виступи осіб, які сприяли створенню та утриманню притулку. Також відвідувачі зможуть побачити фотографії із зображенням життя притулку та його жителів.

На захід запрошені представники міжнародних організацій, які допомагали в будівництві притулку та його утриманні: представники Фундації Бріджит Бардо, Світового товариства захисту тварин, Королівського товариства захисту тварин Великобританії та організації зі Швейцарії, Німеччини, Франції, Великобританії, США, журналісти зі Швейцарії і Великобританії, а також депутати швейцарського парламенту.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]