Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми зробимо все можливе, щоб підвищення вартості проїзду менше зачепило соціально незахищені категорії громадян»

14 липня 2017 року, 19:24

 

Столична влада зробить усе можливе, щоб підвищення вартості проїзду в міському комунальному транспорті якомога менше зачепило соціально незахищені категорії громадян. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Newsone».

 «Ми робимо все можливе, щоб навантаження на людей було якомога меншим, розуміючи економічну ситуацію», – сказав мер Києва.

Водночас Віталій Кличко додав, що його завдання як мера столиці – зробити все, щоб комунальні підприємства Києва працювали ефективно і не зупинили своєї роботи. Він нагадав, що вартість проїзду в столичному комунальному наземному транспорті і метро збільшиться з 15 липня тільки на 1 гривню.

«Але ці кошти не дотягують навіть до собівартості проїзду. Тому, щоб не класти увесь тягар від підвищення цін на проїзд на киян, частину витрат бере на себе місто», – сказав столичний голова.

Віталій Кличко додав, що кошти від підвищення вартості проїзду підуть на виплату заробітної плати та інші першочергові витрати, а також на забезпечення безперебійної діяльності підприємства «Київпастранс».

Віталій Кличко також нагадав, що столична влада за останніх кілька років значно оновила парк громадського транспорту – закуплено нові тролейбуси, автобуси, трамваї.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]