Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

2000 лікарів навчились працювати у системі Helsi.me – Микола Поворозник

20 липня 2017 року, 14:31

2000 лікарів пройшли навчання з комп’ютерної грамотності, щоб вдосконалити знання та стати впевненими користувачами системи Helsi.me. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Під час навчання в Подільському, Оболонському, Деснянському та Солом’янському районах медики отримали базу знань, необхідну для роботи в електронній медичній системі Helsi.me. Найперше вони навчились працювати в операційній системі Windows, створювати документи, знаходити необхідні дані та шукати інформацію в інтернеті», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, перед навчанням організатори курсів комп’ютерної грамотності провели тестування. Завдяки цьому визначили, на якому з чотирьох рівнів – нульовому, початковому, середньому чи високому – будуть навчатися медики.

«Кожна група навчалася протягом двох із половиною місяців. Лікарі відвідували курси без відриву від основної роботи в медичних закладах. Заняття відбувались кілька разів на тиждень і тривали лише півтори-дві години», – зазначив заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що завдяки системі Helsi.me пацієнти можуть знайти дільничного лікаря за адресою проживання. Користувачі Системи можуть записатися на прийом до терапевта, педіатра, профільного лікаря на конкретний час через інтернет, call-центр, у реєстратурі, не витрачаючи час у черзі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]