Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На просп. Соборності (Возз’єднання) розпочали масштабну заміну ділянки теплової мережі

20 липня 2017 року, 15:08

У Києві на проспекті Соборності (Возз’єднання) здійснюють заміну ділянки теплової мережі діаметром 800 мм та загальною протяжністю 1,2 км. Роботи виконуються за кошти міського бюджету, їхній замовник – КП «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях міста Києва». Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Вперше за багато років місто виділяє кошти на ремонт теплових мереж. Так, у поточному році ми виділили 66 млн грн і плануємо зосередитись на найбільш аварійних ділянках. Зраз ми приступили до робіт на проспекті Возз’єднання, де через аварії на тепломережах люди часто залишалися без гарячої води. Зазначена теплотраса прокладена ще в 1962 році, тобто вона вже двічі відслужила термін експлуатації. Наше завдання – здійснити масштабну заміну, а не з року в рік перекопувати одні й ті ж місця», – наголосив Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що після реконструкції вирішиться проблема теплових втрат, адже нові комунікації попередньо ізольовані пінополіуретаном і утеплені. Такі труби слугуватимуть місту десятки років, і ми уникнемо тих колосальних втрат тепла, що впливають на розмір тарифу.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]