Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відремонтовано 39 вулиць і доріг

20 липня 2017 року, 15:22

 

Нове асфальтобетонне покриття отримали 39 об’єктів вулично-дорожньої мережі Києва в рамках поточного (середнього) ремонту в період із квітня до середини липня. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Наразі дорожники працюють на 20 об’єктах, а саме: на вулицях Світлицького, Симиренка, Братиславській, Студентській, Героїв Космосу, Бессарабській площі, заїздах та з’їздах із вул. Саперно-Слобідської на вул. Бойчука, Повітрофлотському шляхопроводі, Парковому мості через Дніпро.

У рамках капітального ремонту доріг продовжуються масштабні роботи і на б-рі Дружби Народів, Кільцевій дорозі, просп. Повітрофлотському, шляхопроводах на просп. Науки та біля ст. м. «Нивки, а також на вул. Набережно-Корчуватській – тут ремонтують тротуари.

Нагадуємо також, що завтра, 21 липня, розпочнеться капітальний ремонт вул. Михайлівської. У зв’язку з цим буде закрито рух транспорту зазначеною вулицею, на ділянці від вул. Хрещатик до Володимирського проїзду (в напрямку Михайлівської площі).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]