Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці розпочали підготовку до «Свята подяки»

21 липня 2017 року, 16:22

У Київській міській державній адміністрації розпочали підготовку до проведення «Свята подяки», яке відбудеться 17 вересня в рамках 500-річчя Реформації.

«Ми маємо вкотре продумати всі деталі, щоб заходи, які проводяться у столиці за участю чи сприяння КМДА, проходили на найвищому рівні», – зазначив, відкриваючи робочу нараду, перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Організаційні зустрічі важливі, переконаний Геннадій Пліс, адже вони дозволяють консолідувати завдання та синхронізувати всіх, хто залучений до роботи.

«Приємно, що нам вдалося налагодити надзвичайно високий рівень співпраці  і з районними адміністраціями, і з дорожніми та медичними службами, і з правоохоронцями. Сьогодні кожен розуміє свій рівень відповідальності та є настільки професійним, наскільки того потребує подія», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

Заходи, приурочені до Всеукраїнського Свята подяки, пройдуть в столиці 17 вересня. Так, буде проведено ранкове служіння, зустріч колони автопробігу та «Свято подяки» за участю Ніка Вуйчіча.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]