Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці припинено чергову схему «кришування» нелегальних МАФів

24 липня 2017 року, 21:42

Сьогодні, 24 липня, працівниками управління Департаменту захисту економіки у м. Києві спільно з Прокуратурою АРК Крим і з управлінням із питань запобігання та виявлення корупції апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на Бессарабській площі, 3 затримано «на гарячому» заступника начальника комунального підприємства «Київська спадщина».

Він отримав від представника приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 30 тис. грн, а також вимагав сплати зазначеної суми щомісячно за розміщення та не перешкоджання діяльності 6-ти тимчасових споруд торгівельного призначення на території Солом’янського району міста.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. Зокрема, проводяться санкціоновані обшуки у службовому кабінеті правопорушника та за місцем його мешкання у Києві. Вирішується питання щодо затримання в порядку, передбаченому ст. 208 КПК України.

«Так, сьогодні справді «на гарячому» піймали одного з керівників нашого КП. І ми не приховуємо того, що серед тих, хто представляє владу міста на різних рівнях, ще залишилися люди, ласі до неправомірної вигоди. І ми продовжуватимемо шукати їх, знаходити і передавати правоохоронцям. Я попереджав, що ми не будемо толерантні до корупції на усіх рівнях. І ми це робимо. Ми боротимемося з нею, щоб реальними справами змінювати наше місто», - підкреслив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Водночас додатково встановлюються інші факти «вирішення» аналогічних питань. Кримінальне провадження відкрите 15.05.2017 року за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України прокуратурою АРК Крим.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]