Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увага! Завтра у центрі міста обмежать рух транспорту через проведення заходів до річниці хрещення Київської Русі-України

26 липня 2017 року, 17:56

Нагадуємо, що 27 липня у центральній частині Києва на низці вулиць буде обмежено рух усіх видів транспортних засобів у зв’язку з проведенням заходів до річниці хрещення Київської Русі-України.

Обмеження діятиме 27 липня з 11:00 до 16:30 на:

-         вул. Трьохсвятительській (на ділянці від Михайлівської до Європейської площі);

-         Володимирському узвозі (від Поштової до Європейської  площі);

-         Парковій дорозі (від Алей Героїв Крут до вул. М. Грушевського);

-         вул. М. Грушевського (від вул. Шовковичної до Європейської площі);

-   вул. Хрещатик (від вул. Б. Хмельницького до Європейської площі). При цьому рух Хрещатиком від вул. Михайлівської в напрямку Бессарабської площі буде відкрито.

Також нагадаємо, що обмеження діятимуть з 27 до 30 липня у центральній частині Києва відповідно до розпорядження КМДА № 870.

На час обмеження руху буде внесено зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях курсування яких проходить через місця проведення заходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]