Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У квітні стартує 14-та «Французька весна в Україні»

15 березня 2017 року, 14:48

Протягом квітня у столиці триватиме низка подій у рамках 14-ої «Французької весни в Україні», де кияни та гості міста матимуть можливість зануритись у розмаїття французького мистецтва. Про це повідомляють у Департаменті культури КМДА.

Так, починаючи вже з 1 квітня 2017 року на Софійській площі французька компанія «Deus Ex Machina» презентує виставу «Галілео». Акробатичні трюки у повітрі на висоті до 30 метрів, світлові проекції – все це очікує на глядачів суботнього квітневого вечора. Загалом протягом квітня на фестивалі «Французька весна в Україні» киян та гостей столиці чекатимуть допрем’єрні покази свіжих кінострічок, французький короткий метр, концерти, виставки, інтелектуальні обміни, вистави і багато інших не менш цікавих проектів. З більш детальною інформацією про заходи у рамках Фестивалю можна дізнатися на сайті Французького інституту.

Заходи у рамках «Французької весни в Україні» організовує Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні, мережа Альянс франсез в Україні за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Зазначимо, що у квітні Фестиваль охопить також Дніпропетровськ, Запоріжжя, Львів, Одеса, Рівне, Харків. Цього року до фестивалю приєднаються Бердичів та Івано-Франківськ.

17 березня об 11:00 відбудеться прес-конференція щодо проведення 14-ої «Французької весни в Україні». Захід відбудеться у Premier Palace Hotel (конференц-зала «Софіївський Гранд хол»).

Учасники та гості прес-конференції: представники Посольства Франції та Французького інституту, генеральних спонсорів, Київської міської держадміністрації, французьких, українських компаній та інші.

Акредитація для ЗМІ електронною поштою [email protected], за телефоном: (044) 482 23 71, а також за формою до 15 березня 17:00.

Прохання журналістам з камерами проходити через службовий вхід: бульвар Тараса Шевченка, 5-7.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]