Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київгаз» перевірить технічний стан газового обладнання в житлових будинках столиці

28 липня 2017 року, 17:41

ПАТ «Київгаз» проведе ретельну позапланову перевірку технічного стану газового обладнання та інструктаж для безпечного користування газовими приладами в квартирах. Відповідне доручення дав керівництву підприємства під час тематичної наради заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

У зв’язку з цим «Київгаз» закликає власників і балансоутримувачів забезпечити безперешкодний доступ до власного газового обладнання та внутрішньобудинкових газопроводів.

За інформацією ПАТ «Київгаз», сьогодні значна кількість киян ігнорує життєво важливі правила та створює випадки неправомірного ненадання доступу до помешкань. Статистично, із півтори тисячі перевірок газовики потрапляють лише у 400 помешкань. Враховуючи небезпечні властивості природного газу, такий стан речей є абсолютно неприпустимим.

У підприємстві наголошують, що лише за умови регулярних оглядів систем газопостачання можна говорити про повну безкомпромісну безпечність і надійність експлуатації. Коли ваш сусід не надає допуск до свого газифікованого приміщення, зазвичай приховуючи від газовиків низку порушень правил безпеки газопостачання, під загрозу потрапляє не тільки він сам, а й увесь будинок.

Ознайомитися з адресами позачергового технічного огляду працівниками ПАТ «Київгаз» можна на офіційному сайті підприємства.

Для зручності киян було змінено графік обходів. Тепер вони здійснюються із 19:00 до 22:00 виключно в робочі дні. Для отримання більш детальної інформації можна звернутись до контактного центру «Київгазу» за телефоном (044)-495-04-04 або написати повідомлення на офіційну сторінку газової компанії у мережі Facebook.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]