Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Перший і другий поверхи КМДА згодом стануть публічним простором. Столична влада робить все, щоб бути максимально відкритою»

28 липня 2017 року, 21:43

Перший і другий поверхи КМДА згодом стануть публічним простором. І нині столична влада робить все, щоб бути максимально відкритою та прозорою в своїй роботі. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в інтерв'ю телеканалу «Київ», коментуючи наміри столичної влади перетворити перші два поверхи столичної мерії на публічний простір.

«Ми відкрили перший та другий поверхи мерії. Тепер облаштовуємо тут громадський простір. Сюди можна буде прийти на прийом і в комфортних умовах отримати необхідні послуги. З'явиться також дитяча ігрова кімната», - сказав він.

 За словами Віталія Кличка, столична громада повинна розуміти, що влада не ховається і не будує нових парканів, а разом з мешканцями міста розробляє плани з подальшої розбудови Києва.

«Ми робимо все для того, щоб столична влада була максимально відкритою, прозорою в своїй роботі та зрозумілою для людей», - сказав Віталій Кличко.

Він нагадав, що влада Києва вже зробила відкритим бюджет міста, і нині кожен може побачити, які кошти надходять туди, і яким чином вони використовуються.

«Все відкрито. Така система працює в усьому світі і ми дуже раді, що ця система в рамках Smart City працює і в Києві», - додав мер.  

Окрім того, зауважив він, відкритою є інформація щодо проведення тендерів, аукціонів, роботи комісій Київради тощо. «Прозорість і відкритість -  це найкращий шлях запобігти корупції. Корупція боїться світла і відкритості. Відкрита мерія - один із кроків, щоб влада була ближчою до людей», - підкреслив столичний голова.  

Згідно з проектом, із першого поверху приберуть перегородки, приміщення перетвориться на «вільний єдиний простір». Тут також створять ігрову зону для дітей відвідувачів Київради, організують сучасну систему безпеки та відеоспостереження. На першому поверсі облаштують зони для проведення лекцій, прес-конференцій, громадських зборів та інших публічних заходів. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]