Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через ремонт на просп. Повітрофлотському тимчасово змінить роботу низка тролейбусів

29 липня 2017 року, 13:24

У зв’язку з асфальтуванням проїзної частини Повітрофлотського проспекту з 30 липня до 1 серпня вносяться зміни в роботу низки тролейбусів.

Так, через ремонт частини Повітрофлотського проспекту (від вул. Чорновола до  Солом’янської площі) змінить рух нічний тролейбус № 92Н  із 21:00 30 липня  до 7:00 31 липня та з 21:00 31 липня  до 7:00 1 серпня.

На вказаний період рух тролейбусів № 92Н організовано за маршрутом: «проспект Свободи – вул. Щербаківського – просп. Перемоги – б-р Шевченка – пров. Алли Горської (зупинка тролейбусів «Академія Адвокатури України»)» і в зворотному напрямку:  «б-р Тараса Шевченка – просп. Перемоги» і далі за діючою трасою.

Також у зв’язку з асфальтуванням проїзної частини просп. Повітрофлотського (від шляхопроводу до Солом’янської площі) з 21:00 30 липня до 7:00 31 липня та з 21:00 31 липня до 7:00 1 серпня змінять рух тролейбуси №№ 8, 9, 17, 19, 33.

На вказаний період рух зазначених тролейбусів організовано зі змінами:

  • Маршрут № 8 курсуватиме за маршрутом: «Ст. м. «Площа Л. Толстого – б-р  Тараса Шевченка – просп. Перемоги – Повітрофлотський шляхопровід»;
  • Маршрут № 9 – так: «Аеропорт «Київ» – просп. Повітрофлотський– вул. Антонова – площа Космонавтів – вул. Єреванська – вул. Курська – просп. Повітрофлотський– аеропорт «Київ»;
  • Маршрут № 17 курсуватиме таким чином: «площа Космонавтів – вул. Єреванська – вул. Курська – Повітрофлотський просп. – вул. Антонова – площа Космонавтів»;
  • Маршрут № 19 – за маршрутом: «вул. Ольжича – Повітрофлотський шляхопровід;
  • Маршрут № 33 – так: «Мінський масив – Повітрофлотський шляхопровід»;

Окрім того, подовжується режим роботи автобусів маршруту № 119 «Вул. Ю. Смолича – Севастопольська площа – просп. Повітрофлотський – Контрактова площа».

Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Із розкладом руху наземного громадського транспорту можна ознайомитись на офіційному сайті КП «Київпастранс» у розділі Пасажирам – Маршрути та розклад руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]