Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У зв᾽язку з асфальтуванням проїжджої частини бульвару Дружби народів змінить рух низка тролейбусів та автобусів

03 серпня 2017 року, 15:18

Із 21:00 3 серпня до 06:00 4 серпня у зв’язку з роботами з асфальтування проїжджої частини бульвару Дружби народів від вулиці Старонаводницької до Либідської площі внесено зміни до руху тролейбусів маршрутів №№ 43, 50, 91Н та автобусів маршруту № 51. Про це повідомили у КП «Київпастранс».

Рух тролейбусів маршрутів №№ 43, 50 на ділянці від Дарницької площі до Либідської площі закривається та організовується зі змінами:

  • тролейбуси маршруту № 43 курсуватимуть так: «Кібернетичний центр – просп. Глушкова – просп. Голосіївський – ст. м. «Либідська»»;
  • тролейбуси маршруту № 50 курсуватимуть за маршрутом № 50к.

Рух нічного тролейбусного маршруту № 91Н організовано на двох ділянках: «Залізничний вокзал «Центральний» – вул. Антоновича – ст. м. «Либідська» та «Вул. Милославська – Дарницька площа».

Також заплановано продовження часу роботи автобусів маршруту № 51 «Ст. м. «Червоний Хутір» – Дарницька площа – б-р Дружби Народів – ст. м. «Либідська».

Із розкладом руху наземного громадського транспорту можна ознайомитись на офіційному сайті КП «Київпастранс» в розділі «Пасажирам – Маршрути та розклад руху».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]