Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Керівництво ЖЕДу №411 має налагодити прибирання, інакше їм шукатимуть заміну – результати міської інспекції

03 серпня 2017 року, 16:55

Керівництво житлово-експлуатаційної дільниці №411 (Дніпровський район) має налагодити прибирання території та змінити підхід до виконання заявок мешканців, або вже протягом наступних тижнів їм шукатимуть заміну. Про це сьогодні під час чергової інспекції стану житлових будинків та дворів на вулиці Бойченка заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, протягом останнього місяця на адресу дільниці надійшло кілька десятків скарг.

«Скарги людей підтверджуються небезпечним станом дитячого майданчика, нескошеною травою та сміттям у дворі, поривами мереж у підвалі на вулиці Бойченка, 14. Керівник ЖЕДу організовує роботу майстрів, двірників, усього персоналу, тому якщо робітники не виконують свою роботу – відповідальність несе керівник дільниці. Якщо у цьому ЖЕКу не буде налагоджене прибирання території та комунікація з людьми, вже протягом наступних тижнів ми знайдемо заміну керівництву», – сказав заступник голови КМДА.

Він також наголосив, що місто продовжить щотижневі інспекції роботи ЖЕДів і за результатами таких перевірок будуть робитися кадрові висновки.

«Ми вже зараз готуємо в місті так званий кадровий резерв керівників ЖЕДів. Таким чином, кожен, хто має знання, досвід, а головне – бажання працювати, міг замінити в перспективі тих працівників, які не виконують свою роботу», – пояснив Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]