Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У центрі столиці до 18:00 тимчасово обмежено рух транспорту у зв᾽язку з відзначенням Дня Національної поліції України

04 серпня 2017 року, 15:24

4 серпня до 18:00 тимчасово обмежено рух транспорту на вул. Володимирській (на відрізку дороги від вул. Іринінської до вул. Великої Житомирської), пров. Рильському та вул. Софійській (відрізок від пров. Михайлівський до вул. Володимирська). Крім того, діятиме тимчасове обмеження руху на вул. Алли Тарасової, у Володимирському проїзді та на вул. Малій Житомирській – від пров. Михайлівський до Володимирського проїзду. Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

Перекриття діятимуть у зв’язку з проведенням заходів до другої річниці Дня Національної поліції України за участю вищого керівництва держави, керівництва МВС України та Національної поліції України.

Нагадаємо також, що на час проведення заходів, орієнтовно з 16:00  до 18:00 рух тролейбусів маршрутів № 16, № 18 буде організовано до Повітрофлотського проспекту, а тролейбуси № 6 курсуватимуть до ст. м. «Лук᾽янівська».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]