Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фахівці КО «Київзеленбуд» посилили полив зелених насаджень

04 серпня 2017 року, 18:40

Працівники КО «Київзеленбуд» у посиленому режимі проводять заходи зі зрошення. Зокрема, 36 поливальних машин курсують містом щодня з 04:00 до 11:00 та з 18:00 до 23:00. Крім цього, 25 автоматичних систем зрошують газони та клумби.

За даними Центральної геофізичної лабораторії, середня температура повітря зросла на 1,6 °С порівняно з минулим роком. У посушливий період для збереження водного балансу зеленбудівці витрачають близько двох тисяч тонн води щодня і роблять все можливе, щоб зберегти насадження: регулярне поливання, облаштування декоративною мульчею лунки дерев. Це дає змогу підтримати водний баланс для насадження не лише у посушливий період.

Одним із пріоритетів КО «Київзеленбуд» під час впровадження Стратегії розвитку Києва до 2021 року є будівництво насосних станцій та облаштування поливо-зрошувальних систем. Вже завершилося проектування 5 насосних станцій поливання технічною водою. Облаштовано автоматичні системи поливу у парках «Молодіжний», «Фестивальний» та «Перемога», сквері ім. В. Стуса, на площі Червона Пресня, біля МВЦ та ст. м. «Лівобережна». 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]