Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Наступного року у Києві відремонтують міст Метро та міст через Русанівську протоку

07 серпня 2017 року, 15:19

На початку 2018 у столиці розпочнеться ремонт мосту Метро та його продовження – міст через Русанівську протоку. Про це під час щотижневого брифінгу заявив генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

«Сьогодні тривають масштабні ремонтні роботи на шляхопроводах на перетині просп. Комарова та Вацлава Гавела, Одеській площі, просп. Науки, біля станції метро «Нивки» на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського. Незабаром розпочнуться роботи на кільцевій розв’язці на перетині Гната Юри та Леся Курбаса, а також шляхопроводі на Алма-Атинській. Наступного року ремонт очікує на міст через Русанівську протоку – продовження мосту Метро. Цей об’єкт буде ремонтуватися на початку 2018 паралельно з самим мостом Метро, щоб не навантажувати Броварський напрямок декілька разів», – сказав очільник КК «Київавтодор».

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, у Києві тривають масштабні ремонти доріг, в рамках яких до кінця 2017 буде оновлено 300 кілометрів вулично-дорожньої мережі, внутрішньоквартальних проїздів та прибудинкових територій столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]