Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві презентують ID-картку туриста, яка передбачає систему знижок на низку послуг

07 серпня 2017 року, 15:40

Завтра, 8 серпня, о 12:00 відбудеться презентація Туристичної ID-картки гостя столиці «KyivPass», яку впроваджують Київська міська державна адміністрація, Туристично-інформаційний центр міста та Київський Туристичний Альянс.

Презентація передбачає 30-хвилинну прес-конференцію, а також оглядову екскурсію у Національному музеї історії України з використанням Туристичної  ID-картки «Kyiv Pass».

У прес-конференції візьмуть участь начальник управління туризму КМДА Антон Тараненко, працівники муніципалітетів та музеїв міста, представники туристичного ринку – туроператори, готельєри, екскурсійні бюро, туристично-інформаційні центри тощо. Також до участі запрошений профільний заступник голови КМДА Олексій Резніков.

«Проект спрямований на популяризацію локацій та туристичних об’єктів Києва серед іноземних та внутрішніх туристів. До послуг, що отримує власник Туристичної  ID-картки «Kyiv Pass», входять: оглядові екскурсії Києвом, вхід до музеїв, парків, вхідні квитки до зоопарку, мистецьких галерей, нічних клубів, поїздки метрополітеном та система знижок, що надається партнерами – ресторанами, сувенірними магазинами, туристичними операторами тощо», – зауважив заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Місце проведення: Національний музей історії України (вул. Володимирська, 2)

Представники ЗМІ можуть акредитуватися за телефонами 202-74-61 та 202-74-54, а також, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]