Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада вітає ініціативу Вільної держави Баварії щодо відкриття представництва в Києві – Олександр Спасибко

07 серпня 2017 року, 18:15

Заступник голови КМДА Олександр Спасибко впевнений, що ініціатива відкриття в Києві Баварського представництва є ще одним підтвердженням ефективного співробітництва між Україною та Німеччиною в цілому. Про це він заявив під час зустрічі з Міністром у справах Європи та регіональних зв’язків Баварської Державної канцелярії доктором Беатою Мерк.

За словами доктора Беати Мерк, Баварія хотіла б презентувати себе в Києві як сучасна і відкрита для світу земля, яка супроводжує Україні на її шляху реформ, поділяє її сміливий погляд у майбутнє і готова бути її партнером.

«Першочерговим завданням представництва Баварії має стати налагодження співпраці на адміністративному рівні та реалізація проектів, що були узгоджені в рамках Постійної українсько-баварської робочої комісії», – додала Беата Мерк.

«Столична влада об’єктивно розуміє, що тільки з суттєвою допомогою міжнародного співтовариства Україна зможе здолати виклики», – сказав Олександр Спасибко.

Він підкреслив, що міська влада вітає та підтримує ініціативу відкриття Баварського представництва, а також надасть всю необхідну допомогу в організаційних питаннях.

За підсумками робочого візиту сторонами було досягнуто домовленості щодо подальших партнерських стосунків, орієнтованих на майбутнє.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]