Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Близько 400 паркувальників відповідатимуть за належну роботу паркувальних майданчиків (відео)

08 серпня 2017 року, 13:51

З 10 серпня паркувальники припиняють роботу зі збору готівкової оплати за стоянку автомобілів. Але їх не буде звільнено. Натомість вони відповідатимуть за належну роботу та облаштування паркувальних майданчиків. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов.

«На даний момент у нас працює близько 400 паркувальників, які патрулювали паркувальні майданчики і збирали кошти. Тепер вони облаштовуватимуть ці майданчики, надаватимуть роз’яснення водіям тощо. Роботи насправді дуже багато, тож паркувальники просто працюватимуть за іншим напрямом», – поінформував керівник.

Він також нагадав, що з 10 серпня запроваджується безготівкова оплата за послугу паркування, тому якщо хтось вимагатиме з водія готівку, йому варто звернутись до правоохоронних органів.

Нагадаємо, що за ініціативою Київського міського голови Віталія Кличка прийнято рішення про повний перехід на безготівкову оплату паркування. Оплатити парковку можна буде через паркомат, за допомогою смс, мобільного додатку або спеціального талону.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]