Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві впровадили карту туриста KyivPASS

08 серпня 2017 року, 18:09

Сьогодні, 8 серпня, у приміщенні Національного музею історії України відбулася презентація можливостей туристичної ID-карти KyivPASS.

KyivPASS – спільний проект КМДА, Туристично-інформаційного центру міста і Київського туристичного альянсу. Ініціатива націлена на популяризацію мальовничих локацій, цікавих місць і головних місцевих визначних пам'яток серед іноземних і внутрішніх туристів. Власники карт KyivPASS можуть за системою знижок відвідувати культурні, туристичні та розважальні заклади столиці, а також користуватися послугами громадського транспорту.

KyivPASS – це неймовірна можливість побачити цікавинки Києва, витративши менше грошей.

Вартість туристичної ID-карти варіюється від 15 до 35 євро, в залежності від строку дії. Відтак, базова картка з терміном дії 24 години з моменту активації коштує 15 євро, за цю суму покупець отримує пакет послуг, куди входять 20 безкоштовних походів до музеїв, 8 безкоштовних візитів в галереї, 3 безкоштовні поїздки на метро, 2 безкоштовних входу в клуби, 2 автобусних туру та 1 безкоштовний вхід в зоопарк;  картки з терміном дії 48 і 72 години коштують 25 і 35 євро відповідно і відрізняються від базової пропозиції кількістю безкоштовних поїздок на метро – їх збільшено до п'яти.

«До послуг, які отримує власник туристичної ID-карти KyivPASS, входять оглядові екскурсії по Києву, вхід до музеїв, парків, вхідні квитки в зоопарк, художні галереї, нічні клуби, поїздки метрополітеном і система знижок, яка надається партнерами – ресторанами, сувенірними крамницями, туристичними операторами тощо», – прокоментував заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Картку KyivPASS можна придбати в будь-якому з Туристично-інформаційних центрів міста, а дізнатися адресу найзручнішого для вас або придбати картку через платіжний сервіс WayForPay можна також на сайті проекту. На сайті користувачі також можуть ознайомитися з інформацією про кожне місце і об'єкти, які пропонують відвідати власникам карти.

Варто зауважити, що мобільний додаток Kyiv City Guide, доступний для Android і iOS, є частиною проекту KyivPASS. Kyiv City Guide покликаний стати персональним туристичним гідом для кожного користувача.

«Проект спрямований на популяризацію локацій і туристичних об'єктів міста Києва серед іноземних і внутрішніх туристів. Київ – туристично привабливе місто, конкурентно спроможне у цій сфері. Ми реалізуємо низку заходів задля популяризації Києва-туристичного, серед яких і впровадження KyivPASS. Завдяки цим заходам ми можемо сміливо говорити й про подальше збільшення туристичного потоку до Києва – як внутрішніх туристів, так і іноземних», – додав начальник Управління туризму КМДА Антон Тараненко.

Антон Тараненко повідомив, що в планах міста збільшення туристичного потоку. Відтак, якщо за результатами поточного року місто очікує 1,5 млн іноземних туристів і понад 3 млн внутрішніх, то до 2020 року, згідно з очікуваннями, до Києва приїжджатиме 2 млн іноземних гостей та 5 млн внутрішніх.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]