Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Святошинському районі після капітального ремонту відновить роботу дитсадок № 179

09 серпня 2017 року, 13:12

Розпорядженням КМДА затверджено робочий проект капітального ремонту приміщення на вул. Якуба Коласа, 19-А для відновлення роботи дошкільного навчального закладу № 179 у Святошинському районі. Наразі приміщення дитсадку займає районний центр зайнятості, однак після відселення центру садочок буде зачинено на реконструкцію, а згодом відкрито для маленьких киян.

Згідно з проектом передбачено облаштування 2-поверхової будівлі на 220 місць. Усі роботи буде виконано за рахунок бюджетних коштів у межах показників Програми економічного і соціального розвитку Києва на відповідний період.

Згідно з експертним звітом ТОВ «Укрекспертиза в будівництві», кошторисна вартість капітального ремонту садочку складає понад 35 822 тис. грн. 

Після реконструкції з прибудовою нежитлового приміщення на вул. Гната Юри, 14-Б, районний центр зайнятості, який відселено з приміщень садочку №179, розташується разом із Центром соціальних служб в одній будівлі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]